lisakeizer.reismee.nl

Melbourne, the place to be! HAPPY NEWYEAR!

Happy Newyear mates!!

Eigenlijk ben ik veel te brak om een blog te schrijven, maar ik heb momenteel toch niks beters te doen, en ik hier heb ik nog een pc 24/7 beschikbaar! Ik heb zo'n onvergetelijk oud&nieuw gehad, geweldig! Maar laat ik bij het begin beginnen.. how did i end up here?

Na de kleine roadtrip met Tess kwam ik woensdag rond 2u aan in Melbourne.. mn mond viel echt open toen ze me een rondleiding gaf, WAUW! Zwembad, spa, sauna, pooltafel, bigass tv's en zoveel ruimte dat je makkelijk kan verdwalen! Ik heb mn eigenkamer met een kingsize waterbed, heerlijk! Natuurlijk is het nu een grote teringbende daar.. Ze hebben hier 6 honden, 4 katten, een shildpad en een papegaai, gezellig!
De dag erna ben ik met Tess wezen shoppen (ik moest nog een kerstcadeautje voor de fam kopen), en daarna naar haar paard geweest, Tequila Sunrise, haha! 's avonds heerlijk uit eten geweest met een goede vriend van haar, top! 's avonds de kerstboom versierd, ik had nog niet echt de kerstkriebels..

En toen was het kerst..
Ik ben zo enorm verwend, niet normaal! s ochtends kwamen haar zussen hierheen en eenmaal bij de kerstboom mochten we de cadeaus openmaken. Ik kreeg: een geurtje, een horloge, een kettinkje, jeans, singlet, chocola en een pandora armbandje!! SERIEUS! Deze mensen kenden me 3 dagen.. 's middags naar haar oom geweest (met zn huis bij t strand) en daar stond een enorme kerstlunch klaar! (Mams, ik heb kreeft en garnalen gegeten, BAH!) Wel heel gezellig, echt een leuke familie! 's avonds naar Amy (de zus van Tess) gegaan, die heeft een penthouse aan het strand, en daar gechilled. Topkerst!

Ze hebben hier geen 2e kerstdag, maar boxingday.. Alle winkels hebben dan enorme kortingen..dusja, wat doet lisa dan? ik ging shoppen! De buit; 2 shorts, shirtje, jurkje, 2 paar slippers :D! Meer past echt niet in mn backpack, helaas. Heel gezellig met de ouders van tess (rob en kerrie) en vrienden van haar broertje!
Maandag ben ik met Josh(broertje), Mickael en Ally naar de zoo geweest, Jeeeeej! Koala's gezien, superlache! Natuurlijk ook Emu's, kangaroos, slangen en maffe vogels! 's avonds ben ik met Tess naar st. Kilda geweest (place to be als je uitgaat), op stap in de gaybar! haha, heb me slap gelachen! Tess heeft heel veel gayvrienden, heel gezellig. Er was ook een Dragqueenshow, ik was zo blij dat ik niet op het podium kwam! Ging er wild aan toe...
Dinsdag ben ik met Tess naar de kapper geweest voor een vriendenprijsje, scheelt me iets van 100 dollar! 's avonds een van mn hoogtepunten van mn reis gehad..
Ik ging met haar ouders naar Philip Island, een heel mooi eiland, maar het staat vooral bekend om de pinguins.. We zijn naar het strand gegaan, waar 2 tribunes waren. Rond 9u s avonds, terwijl de zon onderging, kwamen de pinguins uit de zee waggelen, en liepen ze voor ons langs naar hun slaapplaatsen in de heuvels.. zo gaaf!! Echt prachtig, een aanrader voor iedereen die naar Melbourne gaat! Helaas was het verboden om foto's te maken, dus de foto's die ik heb gemaakt, zonder flits, zijn niet echt goed gelukt, helaas.
Woensdag ben ik met Mickael gaan hardlopen, wat een hel! In de bergen, in de hitte (30 graden om10u s ochtends ofzo), and I sucked! Was heel leuk, tot ik weer last van mn rug kreeg en ik moest stoppen. 's middags eindelijk de stad in geweest! Best wel een mooie stad! Samen met Mickael federation square, MCG, tennisvelden van de australian open en meer gezien! Daarna door naar het aquarium, sharks!! En ik heb nemo gezien!!

Gister, oudjaarsdag.. Eerst Ariadne opgehaald!! Heel leuk om haar weer te zien! Toen door naar Belgrave. Vanaf daar ging een stoomtreintje ' Puffing Billy' de bergen in.. prachtig uitzicht en heerlijk tussen de bomen door! Als een klein kind lekker met mn beentjes over de railing!

's avonds zijn we met Mickael naar een huis van een vriend van hem geweest, WAUW! Nog groter dan dit huis. Echt onvergetelijke nacht gehad! Heel veel nieuwe mensen ontmoet, supergaaf! Iedereen probeerde mij aan Mickael te koppelen.. Als ik met hem had gezoend, had 1 gast een lippiercing genomen, een andere een tattoo, en 2 jongens zouden met Ari zoenen, lol. Maar ik kon het prachtige aanbod gelukkig weerstaan..
Om 12u begon iedereen met champagne te spuiten en elkaar te zoenen, en daarna sprongen we met zn allen het zwembad in!! AMAZING! De hele nacht in het verwarmde zwembad gezeten, gepooled en geouwehoerd! Rond een uurtje of 8 gingen we weer terug naar dit huis en lag ik er rond 9u in. Ik kon 2010 niet beter beginnen!

Nog bedankt voor alle lieve en leuke smsjes!!

Morgen ga ik met Mickael naar de stad, moet nog veel zien.. en s avonds clubbing! Zondag ga ik s avonds met de trein naar Sydney, waar ik Sandra weer zie! 5jan vlieg in dan naar Cairns waar ik hopelijk een baantje vind en zeker weten ga duiken!!

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke kerstvakantie hebben gehad! Genoten van de sneeuw, jullie familie en 2010 knallend in zijn gegaan! Foto's komen binnenkort! Ik heb ook nog extra foto's van Ari gekregen, van mij op rodeo ram (JA!) en nog wat van Sydney, comming!

Dikke kus!

Ariadne

HET WAS HILARISCH!! echt lisa, deze New Year's eve vergeet ik NOOIT meer.

xxx

Ilja

Goed om te horen dat je het rustig aan doet lisa! ;)

MarioN

WAUW!!!!, Tjonge wat een verhalen en vooral ook super veel mazzel om dit allemaal te beleven en dan ook "even" kerst mee te vieren met een wild vreemde familie in een super de luxe kamer!
You Go girl/sweettie, have lotts off fun!
Greetz MarioN

Lieve schat,
bedank je "familie" daar heel hartelijk - en nodig ze bij ons uit. Fijn dat ze je zo'n heerlijke tijd hebben bezorgd.
Check je mail, dan kun je verder lezen over........ mijn 50e.......
liefs
mama

Hallo Liesje,
hoop dat je goed aangekomen bent in Sydney!
Wens je een hele goede en veilige vlucht naar Cairns!!
Heb vandaag veel aan je gedacht. We hadden een heel gezellig dagje, lekker relaxed!! Natuurlijk hebben we je wel gemist!
'middags was het hier super weer en schaatsten alle buren achter ons huis langs!

Hou van jou!
liefs,
mama

joost bakker

haha wat een pracht verhaal weer. elke keer den ik het kan niet beter, maar keizer doet de naam eer aan en verbeterd alles wederom. prachtig! Even op deze wijze de beste wensen nog.
groet

joost

Hilde

Jeetje lies, wat een avonturen!
Heel leuk om te lezen. Ik blijf je volgen!
GENIET, liefs!(K)

Hee lieverd,
ik kijk elke dag of de foto van de lisa op de rodeo ram er nu eindelijk opstaat...... wanneer komt die?
Ik heb je nu op een paard (vele paarden) en een ezel zien zitten, nu dan op een stier??/
Kus mama