The journey begins..
Heee allemaal!
Hoe is t met jullie? Ik hebt hier superdruk met alle nieuwe indrukkenen bezienswaardigheden en feesten en ouwehoeren, maar soms denk ik nog wel eens aan het regenachtige nederland..Hoeveel heeft dames1 gespeeld, wie heeft So You Yhink You Can Dance gewonnen, wat heeft ajax gedaan, wat doen mn vrienden,hoe koudis het daar nu (terwijl ik hiertot 3u s nachts makkelijk in mn rokje kan lopen, heerlijk!)..
Dinsdag begon de grote reis, ik moest om 1415 op schiphol zijn. We waren er mooi op tijd (ook al was ik wel de laatste) ennadat ik had ingechecked had ik nog tot 4u om lekker met mn ouderseen potje te janken en koffie te drinken. Nog ff gezellig afscheid genomen, geen traantjes laten gaan en toen was het om 4u tijd om naar degate te lopen. Ik had met Nicole, een meisje uit mn groep, afgesproken om naast haar te zitten.Eerste vlucht was een eitje, een uurtje vliegen naar London.Toen mochten we gelukkig7u wachten op London. Een paar mensen uit mn groep wouden nog ff een peukje doen, maar dan moesten we terug langs de douane, helemaalnaarde ingang van t vliegveld en dan weer terug, ze vonden eenuurheen en weer lopen voor een peukje toch wat te lang ;). Maar goed, toen dus 12u vlucht naar Singapore, beetje suf films gekeken, HP 6 en Hangover(aanradertje, lachelachelache).
Toen we daar zo lekker vercracked aankwamen rond 19u werden, natuurlijk, alleen de jongens hun tassen gechecked en toen konden we gaan.
We werden opgehaald door Margreth, onze tourguide.. ' There are a lot of rules, but it isn't very strict. The only thing you have to do is: Don't get caught!' Wel een toffe guide.
WOOOOOW we kwamen buiten en wat een hitte!hehe, wat een verbetering!We hadden gewoon een avond voor onszelf, dus toen we bij ons hotel aankwamen zijn we eerst lekkergaan zwemmen, dat is echt lekker na zo;n lange vlucht! 's avonds nog ff de stad in geweest, wat een bigcity! We zijn naar Klakee geweest, een wijk met heel veel leuke restaurantjes, clubs en cafe's.. Jezus, wat een kerstversiering overal al. En die chicks doen een wedstrijd wie de hoogste hakken kan dragen en wiet kortste rokjes aan kan. Ik sta nog met zo'n belachelijke chick op de foto, die zien jullie straks wel! De taxi was echt heel cheap, 5 dollar voor een kwartier in de taxi, nice!!
De dag erna, ik denk donderdag?, hadden we nog een citytour door Singapore. Was opzich wel leuk, al kan ik me er vrij weinig van herinneren. Het enige belangrijke was dat een auto kopen al begon met 16.000 aan papiertjes, en dat soort onzin, en dat je daarna pas ed auto kon kopen, die prijs kwam er nog bovenop. Er reden wel asoveel mooie auto's daar, heel veel AudiQ5 gezien, pap ;)!
Toen werden we weer op t vliegveld afgezet en hadden we nog 3u om ons te vermaken. Toen werd een meisje, Fay, uit mn groep ziek. In t vliegtuig werd er nog een ziek, nicole, en waren de kots groep. De hele 8uurdurende vlucht, wat een feest. Arme Paul die tussen hen in zat.. ghehe, nu gaat alles weer goed hoor, korte voedselvergiftiging.
In Sydney hebben we al van alles gedaan. We werden opgehaald door Thomas, van Work&Travel. Ik heb eerst mn simkaart opgehaald
DIT IS MN NR IN AUSTRALIE (+61)415524509. Ik heb al geprobeerd, maar ik kan nog niet smsen naar NL, bellen lukt wel.Ik heb mn andere telefoon ook mee, maar daarop heb ik ook niets meer ontvangen sinds London. Misschien ben ik ook wel niet zo populair..
Vrijdagdus langs Work&travel, op zoek geweest naar een hostel voor kerst en oudennieuw, echt belachelijk duur hier.. voor 10 dagen vragen sommige hostels wel 1200 dollar! Vet aso. Ik denk ook dat ik er met kerst niet ben, oud en nieuw lijkt me wel gaaf!
Verder een beetje door de stad heen gestruund en om 23u lag ik al plat. We waren om 7u al in Sydney, dus dat was een lange dag.
Zaterdag zijn we naar de harbour geweest, harbour bridge en opera house bewonderd en daarna op een cruise door de haven een beetje varen. Meer geouwehoerd want het was een beetje een suffe cruise. 's avonds lekker op het dakterras van ons hostel gechilled, biertjes drinken en kaarten, lekker ouwehoeren.
Je ontmoet hier echt zo snel nieuwe mensen! We zaten dus boven en toen kwamen er twee gasten uit engeland en zweden, biertje meedrinken en daar zijn we s avonds ook mee op stap geweest, naar de scuba-bar/scubar, moest natuurlijk gelijk aan mn broertje denken ;). Ook nog ff afgesproken met mn Roommate, tof wijf is t, Sara from England.. Iedereen is hier zo leuk! Ik stond op een gegeven moment met mn kaart van Sydney ergens op straat en er kwam gelijk iemand naar me toe om te vragen of t lukte.. Iedereen begroet je met : Hi sweety, how'r ya doin? Zo nice!
Ik denk dat we vanavond weer ff op stap gaan, niet te wild, maar ff zien. Morgen is mn orientatie en dan krijg ik mn banknummer en voor werk is dat ook. Maandag moet ik uit dit heerlijke hostel en ga ik naar een vet cheap hostel, samen met Sandra, echt een heel leuk meisje uit mn groep. Dan ga ik 6dec naar mn Jackaroo school voor 2 weken, becoming a cowgirl! Ik heb daar trouwens geen bereik,.
Als jullie trouwens een keer gezellig willen bellen, ik heb skype, maar ik kan ook voor 3 cent p/m naar nederland bellen! Dus sms ff ofzo, dan komt alles goed :).
Laat even weten hoe het met jullie gaat, mail ff, of reageer ofzo.
Ik heb het hier in ieder geval erg naar mn zin!
Foto's komen binnenkort! Bye sweeties, kus!!
Hi sweety,
Bedankt voor die Q5. En heb je ook ergens een foto van die Sandra? Inmiddels begrijp ik dat op die ene foto zo'n belachelijke hoogehakte chick met een mooi kort rokje is. Heerlijk dat je het zo naar je zin hebt. En eh: bij mij ben je heeeeel populair hoor!
Lekker genieten,
Papa
Hallo Liesje,\
vanuit een zonnig New York (het verschil is alleen de temparatuur; ik schat zo'n 13 graden) hele lieve groeten! Wat heb je al veel meegemaakt, heerlijk voor je. Wat zijn de plannen voor Kerst? Je zult vast mensen tegenkomen bij wie je je gaat aansluiten voor een alternatief kerstfeest..... dit jaar niet alleen onder de boom zitten en veel eten en kerstliederen zingen!
Hier is het ook weer helemaal te gek, ik kijk uuit op de Hudson river, onder mij loopt het High Line park, dat is heel hip in New York. Ik (school) betaal hier 195 dollar voor een kamer die eigenlijk zo'n 500 kost. Een suite is hier 1800. Belachelijk he? Dan blijven mensen ook nog rustig een weekje. Maar 120 voor jouw hostel per nacht lijkt me niet te doen, dan ben je snel weer thuis!
Nou, ik ga vandaag New York in, jij veel plezier daar en: don't get caught! (beter: zorg dat je geen foute dingen doet!!)
Bye hon,
mama
Je bent wel populair! Had nog geSMSt en was al bijna beledigd (bijna!) dat je niks terugstuurde, maar dan komt het misschien idd niet aan. Ik zal je Australische nummer opslaan. Enneh, Klarkee is Clark Key ;) Ben je ook in die fascinerende bar/restaurant geweest waar ze alles als een ziekenhuis hebben ingericht? Ziek!
Heeeel veel plezier, en aaasjeblieft Lies, leer niet zo'n vies Australisch accent aan, want serieus het duurt weken voor je er weer van af bent! haha!
Dikke kus uit KOUD Fryslan!
Lisa Keizer.
Ik had ook gesmst, en al helemaal verdrietig dat ik geen reactie kreeg. Laten we je telefoon de schuld geven. Ziet er allemaal super uit bij jou, word met de dag meer jaloers! Kon ik er maar bij zijn! Ik zal je morgen denk ik, of vanavond even de verwachte mail sturen. Maar dacht dat je het misschien alvast interessant vindt te weten, dat we gister 5-1 van martijn hebben gewonnen. Haha! Mooi. En leeuwarden heeft 5-1 verloren van ghbs, mocht je dat nog niet weten. Wel jammer. Verder mail ik! en stuur me een stukje zon op per post! voor aan het plafond, lijkt me wel wat! vieze regen hier.
Kus!
Hee Zusje!!
Zo te lezen is alles leuk daar!! Gelukkig!! Maar ik denk dat je toch wel een beetje jaloers bent op mij: Ik zit hier heerlijk in de regen en wind, alleen maar bezig met school, gestres om deadlines enzo!! Heerlijk :P
HEt ziet er heel mooi uit daar allemaal, en het klinkt heerlijk relaxed en zorgeloos! Wou dat ik kon ruilen met je! Kun je een nummer regelen van zo'n belachelijke chck daar? haha!!
Ajax heeft 5-1 gewonnen, 3x pantelic, 1x kennedy en 1x aissati. Heerlijke wedstrijd. Verder ben ik inmiddels 2x wezen kijken bij Aris, dat is ook echt leuk!
Ik laat snel weer wat weten, ik moet nu boodschappen doen, koken, voetballen en dan pitten want heb morgen weer 8 uur les! Heel veel plezier, laat even weten hoe het met de jongens gaat ( :P), en ik zal binnenkort weer ff berichtje achterlaten!! Viel spass!! xx Scuba
Hallo liesje,
wanneer schrijf je het volgende deel? we zitten allemaal te wachten! Hier is het nu ook snertweer, regen, wind, kou....... bah! Maar ook: overal kerstbomen, jingle bells en andere leuke muziekjes. In het hotel hier staan buiten zo'n 25 kerstbomen en verder wordt het binnen ook helemaal opgeleukt.
Wat zijn je laatste belevenissen? Al op zoek naar werk geweest?
Nou, ik ga, heb het druk want moet weer uit eten....... kusjes
mama
He prinses,
Wanneer komt het volgende deel? Of heb je daar geen tijd voor? Waar is info over die Wooff te vinden? Is dat al gelukt? Morgen (woensdag avond bij jou) ga ik proberen je te bellen. Heerlijk om je stem weer te horen (als het lukt).
Hou van je!
Pappie