lisakeizer.reismee.nl

Watch out.. I'll be back soon!

Aan alles komt een eind.. dus ook aan mijn reis en webblog..

Tasmanie was geweldig. Ik heb met een kleine groep het hele eiland afgereisd. De eerste dag heb ik een dagtour naar Port Arthur gedaan, waar alle engelse gevangenen zaten (Tasmanie werd door de britten gebruikt als een eiland om hun boefjes heen te sturen). Van donderdag tot maandag heb ik een trip door het eiland gedaan met maar 3 anderen (!!) De trip was leuk, veel gewandeld, mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan. De leuke verhalen vertel ik thuis nog wel :).. Maar ik heb er genoten (ondanks dat ik de hele week op medicijnen heb geleefd, haha) en de week is weer voorbij gevlogen..

Ik zit nu weer in Sydney, waar de grote reis ooit begon.. Ik zit weer in t zelfde hostel waar ik ooit mn eerste nacht had. Ik kan me nog goed herinneren dat ik naar Sandra's kamer ging en dat we allebei zeiden: Oh shit, moeten we een half jaar kamers delen met ANDERE mensen? Net alsof we hadden verwacht dat we luxe kamers hadden ofzo. Ik denk dat we allebei gewoon niet zo goed wisten wat we hadden moeten verwachten. Maar nu, na een dikke 6 maanden, ben ik aan zoveel gewend.. Ik heb de slechtste en beste hostels van Australie gezien, inclusief zwervers, geen airco en kakkerlakken, of gratis ontbijt, schone kamers met lockers.. en dan scheelt het 3 dollar per nacht. Ik heb zoveel mooie dingen mee mogen maken;

Het begin met de groep.. Met Ariadne naar de outback waar ik 2 weken cowgirl mocht spelen.. Kerst en Oud en nieuw in Melbourne bij de fam Lees .. Werken op de bananafarm... Wwoofen op de horsefarm bij Evan in Ayr.. Airlie beach waar ik naar de withsundays zou, maar helaas niet kon door het slechte weer.. Fraser Island dat prachtig was ..10 geweldige dagen met mn vader op Bali, waar ik 20 werd, waar we geweldig mooie dingen hebben gezien (dolfijnen, aapjes, prachtige tempels) en ik na 3 maanden heerlijk in hotels kon slapen ipv hostels, met heerlijk weer en eten... Daarna surfen in Surfers Paradise, wat ik zeker nog eens wil doen.. Nieuw Zeeland met de kiwi bus: Skydive 15000ft! .. Glacier walk in Frans Josef.. De Nevis Bungyjump 134m.. party party met de hele kiwibus in Queenstown.. Alle prachtige wandelingen in NZ .. Mijn supertijd bij Maree en John tijdens het wwoofen, die ik echt nog eens wil zien.. Melbourne, waar ik de fam lees en Mickael weer heb gezie.. The Great Ocean Road, waar ik in een heli over de 12 apostles ben gevlogen.. Tasmanie, waar ik een hele trip over het eiland heb gemaakt met een leuke groep, met super wandelingen, waar ik de tasmanian devil heb gezien en kangaroes met de hand heb gevoerd: een goede afsluiting!

En dan nog alle geweldige mensen die ik heb ontmoet.. Wat een lol heb ik gehad met Sandra en Ariadne! 2 geweldige meiden die ik in NL zeker weer ga opzoeken. De fam Lees, mickael en stuart, die ergens in januari naar NL komen.. alle mensen aan de eastcoast, zoveel partypeople in de kiwibus (bijna allemaal engelsen).. Ik heb in europa en canada aardig wat adresjes waar ik wel eens langs kan komen.. Ik wil sowieso nog een keer terug naar Maree en john.
Ach, er is zoveel wat ik nog eens wil doen, of nog eens heen wil... De reis heeft mn ogen wel wat verder geopend, de wereld is zo mooi..

Ik wil iedereen nog even bedanken die contact met me heeft gehouden.. Het was altijd heel leuk om reacties te lezen, smsjes, telefoontjes of kaartjes te krijgen, .. toptoptoppie!
Donderdag 3juni kom ik om 10.45 aan op Schiphol, als de stakers in london niet nog irritanter zijn. Donderdag 10juni begin ik al met werken op Terschelling, dus als jullie me niet in Lwd kunnen zien moeten jullie maar even naar Terschelling komen om hoi te zeggen!

Veel liefs en tot snel! xx

' Always regret the things you did do, never the things you didn't '

Lijn

Lisaaa!!! Je komt weer bijna terug!! Lieverd ik wens je een hele goede reis en zie je donderdag!!!
Geniet nog even van deze dagen!! Dikke kus

Jesse

Lisa, ik heb genoten van je verhalen:) Tot snel! xx

Hi lief,
Ik vind het zo super dat ik je ontmoet en we hebben zo gelachen...ja, we hebben echt lol gehad. Ik denk met veel plezier terug aan de tijd in Sydney, waar we elkaar inderdaad met grote ogen aankeken de eerste dag zovan: Shit, moeten we echt kamers delen in hostels? Haha,.. zo grappig nu ik terug denk!:-) Al die keren dat we vieze goon gingen drinken en lekker gingen eten op the rooftop. In de scubar dansjes gingen doen met Arie, ja het was geweldig! Ik zou willen dat ik de tijd kon terug draaien. En wat me in NZ het meeste bij blijft is die keer dat we zo de slappe lach hadden op het balkon! Of toen we die wandeling gingen doen (geen idee meer waar) maar daar jij ZAAI ging nadoen... haha.

Ik hoop dat de reis zo is gegaan zoals je had gehoopt, of beter nog (liever). Maar ik weet wel zeker dat dat het geval is!

Je bent een topper! Omdat je heel lief bent....

Ben blij je te kennen...

Ik hoop dat

p.s. Mijn Nederlandse zinnen zijn zo krom als wat door dat Engels..:-(

Judy

hoi Lisa, Ik heb genoten van al je verhalen (soms deed ik er wel 2 dagen over ze te lezen, zoveel had je te vertelllen) dikke kus en een hele goede terugreis