Vaarwel Tully, paardjes en strand, here i come!
Heey!
Leven jullie nog? Ik vind het echt een belachelijke winter daar in Nederland! Ik weet nog niet of ik nou blij of verdrietig moet zijn dat ik zoveel sneeuw mis. Ik hoop dat ik volgend jaar in ieder geval ook weer kan schaatsen achter het huis!
Nou, Heerlijk! Ik ben klaar met werken!
ik hoef de komende tijd geen bananen, en vooral geen bananenbomen te zien!!
De laatste 2 weken waren prima! Het werd steeds gezelliger op t werk, ik mocht in de auto rijden (jeeeeeeeeeej! Lisa aan de linkerkant van de weg, stuur aan de rechterzijde, schakelen met links, en niemand aangereden! Wauw.) Ook kregen we steeds meer pauzes, mn baas werd echt steeds toffer! Als het heel heet was gingen we bijvoorbeeld 15minuten voor de lunchpauze naar de rivier om lekker af te koelen.. en Sarah was haar ipod kwijt geraakt, gingen we met zn alleen een uur zoeken ipv werken, echt top! Vooral het autorijden vond ik echt super, grappig dat ik dat heb gemist!
Afgelopen week was de laatste week voor mij en 2 andere meiden, en dat betekent dat je moet trakteren.. Nou thuis vind ik het geen probleem om dan brownies of taart te maken, maar hier is dat veel te veel werk en heb je geen mixer enzo, en ook omdat ik gewoon kapot ben na een dag werken. Dus ik had 2 (chocolade, duh)taarten gekocht, ander meisje zelfgemaakte muffins en de andere cake.. Daar gaan al mn workouts! haha.
Laatste paar dagen was ik wel echt blij dat het bijna over was.. Dinsdag was een collega gebeten door een spin, haar arm voelde heer zwaar en ze kreeg enorme uitslag, dan schrik je wel even! Woensdag waren we aan het de-leaven en toen sneed ik bijna een slang door midden, die zat verstopt in de boom. Ik schrok niet eens. Dat zegt genoeg denk ik. Had 2 dagen daarvoor ook al eentje net voor mn voeten zien wegglijden.. Hmm. Even later gleed ik voor de zoveelste keer uit en toen dacht ik wel even; goh, wat ben ik blij dat ik nog maar 2 1/2 dag hoef te werken :D! Maar al met al zijn de 6 weken echt voorbij gevlogen! Zo bizar. Uiteindelijk heb ik hier nu in 6 weken 2600 dollar verdiend en krijg ik in juli nog 1000 dollar belasting terug, echt lekker! Elke donderdag(payday) voelde het weer goed en wist ik weer waarom ik elke ochtend om 5u uit mn nest kroop!
Ik heb net de laatste spulletjes gekocht en mn tas is alweer bijna helemaal ingepakt. Gister nog opstap gefeest, lekker gevierd dat ik hier weg ga! Was een topnacht! Wel raar om na 6 weken Tully hier weg te gaan, maar ik kijk er heel erg naar uit om verder te gaan! Next stop is namelijk Wwoofen in Ayr! Dan zit ik lekker 2 weekjes tussen de paarden, hoef ik niet te betalen voor mn eten en bedje! Heerlijk! Ik weet alleen niet of ik daar bereik heb met mn telefoon of toegang tot internet heb, dus misschien laat ik 2 weken helemaal niks van me horen!
Oh en wat ik in mn vorige blog had geschreven.. Het gaat door! Ik ga in maart met mn papa naar Bali!!! Waarschijnlijk 21maart -30 of 31 maart! Lekker even er tussen uit en papa zien! Zo tof! En dan heb ik iemand om mn verjaardag mee te vieren, suuuuuuuuperleuk! En 2 pasta-vrije weken, ook wel leuk, haha! En vanavond ga ik lekker pannekoeken bakken!
Nou nu zijn jullie weer helemaal uptodate! Ik heb in hetzelfde album (werken in Tully) nog wat meer foto's toegevoegd, en ze zijn niet allemaal even charmant, ter waarschuwing.
Succes met alles daar, hou me op de hoogte! Bedankt voor alle leuke reacties en post!
Veel liefs, xx
Heeeeeel goed dat je het afgerond! Ready voor een nieuw Woof-adventure? Wordt vast super!
Dikke kusss
Dude! Dont forget to TRAVEL!! Niet alleen werken man! Dat kun je hier ook wel ;)
Heey!!
Je verhalen klinken top! Echt jaloersmakend!!
Have fun!! Ik blijf je volgen!!
Xxx
hee chickyyy!!!
Hoe is het! Veel te lang niet wat van jou gehoord! Mijn telefoon is drama, ik hoop dat het allemaal weer goed werkt als ik terug ben in Oz, maar NZ was fantastisch!!! Echt meid, al het geld dat je net verdiend hebt, moet je vasthouden totdat je hier bent! Er is zoveel te doen en het is ALLEMAAL vet! De skydive was het beste dat ik ooit in mijn leven heb gedaan en de glacierhike het mooiste.
Enjoy the horses
xxx ari