lisakeizer.reismee.nl

Laatste dagen in Brisbane..

Hoi hoi,

voordat ik alles vertel over Bali, eerst nog even Brisbane er op gooien!

Na da t museum ben ik met Oli, Simon, Francis, Phil, Rachel en Sophie uit eten geweest, daarna gepoold en natuurlijk alle mannen verslagen, zo leuk :). Toen we terug kwamen in het hostel zouden we een schilderij gaan maken, de rest van de groep had dat plan al veel langer en had het schilderij al gekocht en de vingerverf enzo, maar ik mocht gewoon meedoen.. Eerst vond ik het wat appart, maar het was echt geniaal! Zo grappig wat iedereen er van maakt, uiteidenlijk was het natuurlijk het mooiste schilderij dat je ooit gezien hebt en zal het de hele wereld overgaan in elke collectie en blabla, MAAR, we hebben wel dikke lol gehad!!
Daarna rond 1u naar de Lagoon, echt dikke lol! Soort gratis zwembad. Tot een praatpaal ons vertelde dat we eruit moesten.. haha wij zoeken naar de camera, nooit gevonden!

Vrijdagochtend vroeg kwam een van mn roomies binnen (sliep met 13 andere meiden op een kamer), met de receptioniste.. was er geld gejat, wel 160 dollar ofzo. Dikke paniek, iedereen portomonees checkken enzo, van wel meer meiden was gejat. Op dat zelfde moment begon een van de meiden enorm te freaker dat ze haar vlucht had gemist en echt onmiddelijk weg moest. Beetje opvallend natuurlijk. Uiteindelijk kon ik pas na 2u mn kamer uit.. wat een gedoe zeg, van mij was gelukkig niks gejat, ook al lagen mn camera, ipod en alles op mn bed! Lucky Lisa, again. Dagje chillen, beetje pokeren, poolen, en s avonds met een groep geBBQed in Southbank, echt supergezellig! Daarna weer in de Lagoon gezwommen, heerlijke dag+nacht!

Zaterdag wederom gruwelijk lekker ontbeten en daarna naar een ander gratis museum geweest met de groep. Nadat ik mn tas had gehad gingen we s avonds naar een heel vet concert! Wel gratis natuurlijk. Allemaal onbekende bands mochten optreden en vooral Sietta vond ik erg gaaf, denk dat ik nog een cd koop! Daarna naar een houseparty van een van de bands, was echt een hele mooie laatste nacht in Brisbane, superleuke groep mensen ontmoet ! Zondag stapte ik brak om 12u op mn vliegtuig.. op naar PAPA!!!! :D :D